Blanka Barcelona. Voorbestellen is mogelijk.

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 159,95 (inclusief btw)

Blanka wordt in september verwacht.

Net zo uniek als de stad Barcelona zelf is Blanka - onze nieuwe Signature Edition pop met meerdere gewrichten. Klassiek, stijlvol en modieus. De jurk in zandkleur met bijpassend gewatteerd jasje is gewoon perfect om 's middags naar de Sagrada Familia te wandelen. Haar kleine vriend kan niet wachten om te beginnen en draagt ​​- zoals verwacht - zijn jas in partnerlook. Blanka bindt haar bovenste haar snel in een mooie knot zodat iedereen haar mooie olijfkleurige ogen kan zien. Trek gewoon je kniekousen en coole zwarte veterlaarzen aan, pak de riem en geniet van de drukte van de stad. Onze beweegbare staande poppen laten niets te wensen over op het gebied van creatief spel. Ze hebben 9 hoogwaardige gewrichten in hun schouders, ellebogen, heupen, knieën en nek en hierdoor kunnen deze poppen verschillende houdingen aannemen en zijn ze zeer flexibel. Dus ze doen gemakkelijk aan yoga, paardrijden, klimmen of spelen in alle creatieve scenario's. Het poppenlichaam is volledig beweegbaar en beweegbaar. Voor onze poppen gebruiken we alleen hoogwaardig, natuurlijk ogend haar. Het haar is in het hoofd van de pop genaaid en zeer duurzaam. Kinderen kunnen het gemakkelijk wassen, stylen en kammen (zie productinformatie). Blanka Barcelona maakt deel uit van de GOTZ handgemaakte poppenfamilie die allemaal zijn genummerd en geproduceerd als limited editions onder de hoogste kwaliteitsnormen. Hun gezichten zijn ontworpen door opmerkelijke poppenontwerpers. Als kwaliteitskenmerk wordt elke handgemaakte GOTZ-pop geleverd met een certificaat en het GOTZ-zegel.

Set bevat: Happy Kidz pop Blanka Barcelona (ca. 690 g) jurk met riem gewatteerd jasje sokken laarzen onderbroek haarelastiekje hond met riem en jas Wij raden deze pop aan voor kinderen vanaf 5 jaar.

Onze inzet voor kwaliteit 3 jaar en 3 jaar en ouder Staande popStaande pop verbetert creatief spel verbetert creatief spel staande pop met meerdere gewrichten staande pop met meerdere gewrichten genummerde editiegenummerde editie kwaliteitszegel kwaliteitszegel geteste veiligheid geteste veiligheid

© 2014 - 2023 Matozi Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel