Betreft: Art.1 - Algemene verkoopvoorwaarden

De hiergenoemde algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten van Matozi Art en dekken alle verkoophandelingen aan onze klanten via de website, als ook telefonisch, per fax, e-mail of schriftelijke bestellingen. Wij behouden het recht de algemene verkoopwaarden, op ieder moment te wijzigen, op voorwaarde dat we de wijzigingen op onze website publiceren.

Art.2 - PRIJZEN

De aangegeven prijzen staan in euro`s, exclusief verpakking- en verzendkosten. Aanbiedingen zijn slechts geldig voor een beperkte en vastgestelde periode. Matozi Art behoudt het recht om de prijzen ten alle tijden te wijzigen. De producten worden gefactureerd op basis van de tarieven die van kracht waren op het moment van de bestelling, op voorwaarde dat de producten voorradig zijn. Informatie over prijzen staan op onze site, of worden op aanvraag per e-mail versterkt.

Art.3 - BESTELLINGEN

Wij aanvaarden uw bestellingen onder de algemene verkoopvoorwaarden. Met het doen van een bestelling verklaart u akkoord te gaan met de geldigheid van de algemene voorwaarden. Uw bestelling wordt verzonden binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Matozi Art behoudt het recht alle bestellingen te annuleren wanneer er met een klant een geschil bestaat over de betaling van een eerdere bestelling. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons per e-mail een orderbevestiging. De orderbevestiging is tevens uw factuur. Deze orderbevestiging bevat de volgende informatie:
- Uw ordernummer.
- Het totaal factuurbedrag inclusief verzendkosten.

Art.4 - BEVESTIGING

Wanneer u een bestelling hebt gedaan, verklaart u de bestelling te aanvaarden als ook deze algemene verkoopwaarden, in hun geheel en zonder voorbehoud. De door Matozi Art geregistreerde gegevens vormen het bewijs van alle transacties tussen Matozi Art en haar klanten. De gegevens die door het betalingssysteem geregistreerd zijn vormen het bewijs van de financiële transacties.

Art.5 - Retourbeleid

Het is niet mogelijk de door u bestelde artikelen te retourneren wegens de exclusiviteit van de op deze website geplaatste artikelen. Artikelen kunnen niet door Matozi Art teruggenomen worden. Zodra het verschuldigde bedrag aan Matozi Art d.m.v. overboeking of iDeal is betaald, bevestigd u hiermede uw aankoop die bindend is.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Bestellingen worden woensdag t/m vrijdag aangetekend verzonden, tenzij anders vermeld.

                   

© 2014 - 2024 Matozi Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel